Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΜΠΙΤΖΑΜΠΟΥΡ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΜΠΙΤΖΑΜΠΟΥΡ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

ΜΠΙΤΖΑΜΠΟΥΡ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

Κωδικός Λαβυρίνθου: 112907Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Kara DalkeyΕκδοτικός οίκος: ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Σελίδες: 328
Tιμή Καταλόγου: 15.60€Έκπτωση:62%Τελική Τιμή:5.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

«Κάθισαν στο κιλίμι που οι δούλες είχαν στρώσει δίπλα στην ακροποταμιά. Η Άντιτι τον φίλησε στο αφτί και μετά στο λαιμό, ενώ τραβούσε το πουκάμισό του. Γλίστρησε μπροστά του και το 'βγαλε γρήγορα, για να μην του πονέσει πολύ τα χέρια. Τον έσπρωξε απαλά και τον έριξε στα μαξιλάρια. Χάιδεψε με τα δάχτυλά της τη ζεστή του σάρκα και ένιωσε τον παλμό του να χτυπά όλο και πιο δυνατά. «Άντιτι» ανάσανε. «Δεν είμαι σε θέση. . . τα χέρια μου. . . δεν μπορώ να σε κρατήσω». Εκείνη γέλασε. «Παράξενες ιδέες έχετε για τον έρωτα εσείς οι δυτικοί, λες και γίνεται μόνο μ' έναν τρόπο. Τα χέρια είναι όμορφα, όχι όμως και απαραίτητα». Φιλώντας τον στο στήθος, ανέβασε το πόδι της στα λαγόνια του. Κι ύστερα αναρωτήθηκε ποιος ήταν ο καλύτερος τρόπος να τον σκοτώσει.» Ένα μυθιστόρημα πάθους και περιπέτειας που διαδραματίζεται στη νοτιοανατολική Ασία, πριν από πέντε αιώνες. Μια μυστηριώδης θεά, η πανέμορφη ιέρειά της, η Ιερά Εξέταση και οι εκπρόσωποί της, ένας νεαρός άγγλος φαρμακοποιός είναι μερικά από τα πρόσωπα που συνθέτουν αυτή την υπέροχη περιήγηση στους δρόμους της μαγείας και του υπερφυσικού. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)