Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Μια νύχτα με την κόκκινη

Μια νύχτα με την κόκκινη

Μια νύχτα με την κόκκινη

Κωδικός Λαβυρίνθου: 112501Κωδικός-ISBN: 978-960-04-1058-7Έτος έκδοσης: 1995Συγγραφέας: Γκιμοσούλης, ΚωστήςΕκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΛέξεις κλειδιά: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 139 Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 11.20€Έκπτωση:29%Τελική Τιμή:7.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Μια ιστορία δρόμου. Μια γυναίκα, χωρίζοντας απ` τον μεγάλο έρωτά της, παίρνει τους δρόμους. Ο πόνος τη σπρώχνει να κάνει ένα μακρύ ταξίδι. Αφήνει πίσω της την Πάτρα, τους φίλους, τα μπαρ, τον εαυτό της. Από την Πάτρα με ώτο - στοπ στην Ήπειρο. Χειμώνα, σ` έρημους δρόμους, μ` οδηγούς άγνωστους άντρες. Από τα Γιάννενα θα βρεθεί σ` ένα νησί, στην Πάτμο. Κι από την Πάτμο, στην κορυφή της αγωνίας της. Θα υποχρεωθεί να περάσει πολλά για να ξανακερδίσει την ανεξαρτησία του κορμιού της. Θα κινδυνέψει να χάσει και την ψυχή της, αλλά θα την ξαναβρεί στο σχήμα ενός παιδιού που κοιμάται. Τότε, μέσα στην απόρριψη, τον φόβο και τη σιωπή, ανακαλύπτει τη φύση και το μεγαλείο του έρωτα και του εαυτού της. Οι αισθήσεις και τα αισθήματά της οξύνονται σ` απρόσμενο βαθμό κι ο ίδιος της ο πόνος γίνεται ο δρόμος μιας πρωτόγνωρης αυτογνωσίας. Επειδή ο έρωτας, για εκείνους που τον αντέχουν και τον τολμούν, παραμένει η σπουδαιότερη αφορμή για να εξερευνήσουμε τις πιο απρόσιτες, τις θεϊκές εκτάσεις της ύπαρξής μας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]