Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το Ευαγγέλιο του Ιούδα

Το Ευαγγέλιο του Ιούδα

Το Ευαγγέλιο του Ιούδα

Κωδικός Λαβυρίνθου: 111310Κωδικός-ISBN: 978-960-14-0555-1Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Mawer, SimonΕκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΛέξεις κλειδιά: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 452 Τίτλος πρωτότυπου: The Gospel of Judas Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 20.90€Έκπτωση:19%Τελική Τιμή:16.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ανάμεσα στους αρχαίους παπύρους της Νεκράς Θάλασσας ανακαλύπτεται ένας μοναδικός κύλινδρος. Γραμμένος τον 1ο αιώνα, ο πάπυρος αυτός είναι πιθανότατα η βιογραφία του Ιησού όπως την κατέγραψε ο Ιούδας. Αν και είναι αυθεντικός, περιέχει ένα από τα πιο εμπρηστικά κείμενα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Το έργο της εξακρίβωσης της γνησιότητας ή της πλαστότητας του εξαιρετικού ευρήματος ανατίθεται στον πατέρα Λίο Νιούμαν, που ταξιδεύει στην Ιερουσαλήμ για να αποκρυπτογραφήσει το κείμενο. Όμως αυτό συμβαίνει στη χειρότερη στιγμή της προσωπικής του ζωής: έχει ερωτευτεί μια παντρεμένη γυναίκα και κατατρύχεται από μυστικά του οικογενειακού του παρελθόντος. «Το Ευαγγέλιο του Ιούδα» είναι μια συναρπαστική και πολυεπίπεδη ιστορία με θέμα τη σημασία της πίστης και την απώλειά της, ένας πνευματώδης γρίφος, αριστοτεχνικά πλεγμένος και διάστικτος με κωδικούς και σύμβολα. Γεμάτο διανοητικούς αιφνιδιασμούς και προορισμένο να προβληματίσει βαθιά τον αναγνώστη, «Το Ευαγγέλιο του Ιούδα» είναι ένα βιβλίο που τον καθηλώνει ως την τελευταία του σελίδα. Ένα σαγηνευτικό λογοτεχνικό θρίλερ αγωνίας και μια ερωτική ιστορία με φόντο τη Ρώμη και τη Μέση Ανατολή.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]