Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι Παλαιολόγοι

Οι Παλαιολόγοι

Οι Παλαιολόγοι

Κωδικός Λαβυρίνθου: 110040Κωδικός-ISBN: 978-960-14-1206-1Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Λεονάρδος, ΓιώργοςΕκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΛέξεις κλειδιά: Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 406 Θέματα: Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 16.20€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:12.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Τα συγκλονιστικά, αποτρόπαια και αποκρουστικά γεγονότα των εμφύλιων πολέμων μεταξύ των Παλαιολόγων, που χάραξαν την χωρίς επιστροφή πορεία προς την αυτοκαταστροφή και τη διάλυση της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εξιστορεί στο νέο του βιβλίο ο Γιώργος Λεονάρδος. Αν και αυτοτελές - καρπός ενδελεχούς μελέτης ιστορικών λεπτομερειών και των ανθρώπινων αδυναμιών που σημάδεψαν τους «άρχοντες» τον αιώνα προ της αλώσεως - αποτελεί, κατά κάποιον τρόπο, και συνέχεια του προηγούμενου ιστορήματός του «Μιχαήλ Η` Παλαιολόγος - Ο Ελευθερωτής». Το ανά χείρας ιστορικό μυθιστόρημα αναδεικνύει, με τρόπο γλαφυρό και ευπροσήγορο, τα ηρωικά αλλά και τα μιαρά γεγονότα που επηρέασαν δραματικά τη ζωή και το μέλλον των κατοίκων της πρώην Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, γεγονότα που παραποιήθηκαν, είτε εκούσια είτε ακούσια, ώστε να συμβάλουν στη νάρκωση του λαού για γενιές ολόκληρες (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]