Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το δυσδιάκριτο σύμπλεγμα της ευτυχίας

Το δυσδιάκριτο σύμπλεγμα της ευτυχίας

Το δυσδιάκριτο σύμπλεγμα της ευτυχίας

Κωδικός Λαβυρίνθου: 110015Κωδικός-ISBN: 978-960-88891-1-8Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Στυλιανάκης, ΜάριοςΕκδοτικός οίκος: ΜελίχρυσοςΛέξεις κλειδιά: Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 333 Θέματα: Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 15.90€Έκπτωση:65%Τελική Τιμή:5.60€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ο Γιώργος Κατσούρης, νέος, επιτυχημένος και γοητευτικός βρίσκεται μπλεγμένος στα δίχτυα του έρωτα. Είναι αυτό αρκετό για να μπει το όνομά του στη λίστα των υποψήφιων θυμάτων του δολοφόνου; Τι να σημαίνει άραγε το ποίημα που κρατά στα χέρια του ο Επιθεωρητής Παπαθανασίου; Ποια η σχέση της Ευτυχίας με τα θύματα και τι ζητάει ο Ανδρέας από τη διάσημη ψυχαναλύτρια Δραγουμάνου; Μια αστυνομική υπόθεση με αμέτρητες ανατροπές που ξετυλίγεται στην Αθήνα του σήμερα από τον Μάριο Στυλιανάκη με την υπόσχεση να κρατήσει τον αναγνώστη του σε αγωνία μέχρι την τελευταία σελίδα. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]