Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο κύριος τέλειος

Ο κύριος τέλειος

Ο κύριος τέλειος

Κωδικός: 978-960-04-2290-0Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Howard, LindaΕκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΛέξεις κλειδιά: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 419 Τίτλος πρωτότυπου: Mr.Perfect Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 12.90€Έκπτωση:23%Τελική Τιμή:9.90€

Ο Κύριος Τέλειος. Πιστός - Καλός - Αξιόπιστος - Με σταθερή δουλειά - Με αίσθηση του χιούμορ - Ευκατάστατος - Ευπαρουσίαστος - Καλός στο κρεβάτι. Ένας άντρας για τον οποίο αξίζει να πεθάνεις. . . Τι θα χαρακτήριζε τον τέλειο άντρα; Αυτό είναι το καυτό θέμα που απασχολεί την Τζέιν Μπράιτ και τις τρεις φίλες της ένα βράδυ μετά τη δουλειά, στο αγαπημένο τους εστιατόριο. Καθώς η συζήτηση ανάβει, γράφουν για πλάκα μια λίστα που είναι αστεία και συνάμα πιπεράτη. Όταν όμως η λίστα με τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ο κύριος Τέλειος γίνεται γνωστή στην εταιρεία όπου εργάζονται, η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]