Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Άπαντα 4

Άπαντα 4

Άπαντα 4

Κωδικός Λαβυρίνθου: 108960Κωδικός-ISBN: 978-960-352-308-6Έτος έκδοσης: 1994Συγγραφέας: Διογένης ο ΛαέρτιοςΕκδοτικός οίκος: ΚΑΚΤΟΣΛέξεις κλειδιά: Ελλάδα, Φιλοσοφία Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 245 Θέματα: Ελλάδα, Φιλοσοφία Γλώσσες: Ελληνική, Νέα, Ελληνική, Αρχαία
Tιμή Καταλόγου: 11.70€Έκπτωση:67%Τελική Τιμή:3.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Βιβλία Η΄, Θ΄. Πυθαγόρας, Εμπεδοκλής, Επίχαρμος, Αρχύτας, Φιλόλαος, Ηράκλειτος, Ξενοφάνης, Παρμενίδης, Μέλισσος, Ζήνων ο Ελεάτης, Λεύκιππος, Δημόκριτος, Πρωταγόρας, Πύρρων κ.ά.
Ο Διογένης Λαέρτιος ήταν συγγραφέας του 3ου μ.Χ. αι. Οι πληροφορίες για τη ζωή του είναι ελάχιστες, ενώ και του παρωνύμου Λαέρτιος η προέλευση είναι αμφισβητούμενη. Το μεγάλο έργο του `Φιλοσόφων βίων και δογμάτων συναγωγή` σε δέκα βιβλία είναι σπουδαία πηγή για την ιστορία της ελληνικής φιλοσοφίας - για τους εκπροσώπους της και τις σχολές - από τα πρώιμα χρόνια μέχρι τον 2ο αι., και διακρίνεται για την πληρότητα, την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητά του.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]