Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι συνομώτες

Οι συνομώτες

Οι συνομώτες

Κωδικός Λαβυρίνθου: 108680Κωδικός-ISBN: 978-960-87648-9-7Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: Χειλαδάκης, ΝίκοςΕκδοτικός οίκος: ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣΛέξεις κλειδιά: Christian & οιονεί - χριστιανικές λατρείες και αιρέσεις, Μυστικισμός, Θρησκευτικά ιδρύματα και οργανισμούς Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 328 Θέματα: Christian & οιονεί - χριστιανικές λατρείες και αιρέσεις, Μυστικισμός, Θρησκευτικά ιδρύματα και οργανισμούς Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Τελική Τιμή:15.21€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

[...] Παντού σε κάθε χώρα, τα μέλη αυτών των μυστικών ομάδων επιθυμούν σφόδρα να κρατούν θέσεις κλειδιά. Και είναι αλήθεια!... Το σύστημα των παγκοσμιοποιητών έχει ήδη εφαρμοστεί με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στις ΗΠΑ. Στη χώρα αυτή έχουν στα χέρια τους το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς και της οικονομίας, δηλαδή την μεγαλύτερη δύναμη. Έτσι, λοιπόν, βλέπουμε πράγματι σε θέσεις κλειδιά των διαφόρων κυβερνήσεων να διορίζουν δικά τους άτομα και να έχουν στα χέρια τους κατ` αυτόν τον τρόπο το μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας εξουσίας.
Επίσης, όλοι αυτοί οι συνωμότες που εδημιούργησαν κατά καιρούς τις αιρέσεις, τα μυστικά σκοτεινά τάγματα, τις φοβερές και συνάμα αισχρές μυστικές εταιρείες και λέσχες δύναμης, σήμερα κατέχουν σε μεγάλο ποσοστό τα ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι ένας επί πλέον αποτελεσματικός τρόπος για να κατευθύνουν τον τρόπο σκέψεως των μαζών, να προβάλουν μοντέλα ζωής που αυτοί θέλουν και να ελέγχουν τις τυχόν αντιδράσεις του πλήθους, προλειαίνοντας έτσι τον δρόμο για μια μελλοντική φανερή πια, παγκόσμια εξουσία τους.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)