Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Συνωμοσίες και θεωρίες συνωμοσίας

Συνωμοσίες και θεωρίες συνωμοσίας

Συνωμοσίες και θεωρίες συνωμοσίας

Κωδικός Λαβυρίνθου: 108677Κωδικός-ISBN: 108677Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: ΣΤΑΜΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣΕκδοτικός οίκος: ¶γνωστοΛέξεις κλειδιά: Μυστικισμός, Παραψυχολογικά μελέτες, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 288 Θέματα: Μυστικισμός, Παραψυχολογικά μελέτες Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Τελική Τιμή:18.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας επιχειρούμε μια εξερεύνηση του ημισκότεινου κόσμου των συνωμοσιών και των θεωριών συνωμοσίας, παρουσιάζοντας και αναλύοντας τις σημαντικότερες από αυτές. Επιχειρούμε μια βασική χαρτογράφηση αυτού του χαοτικού χώρου, όπου πραγματικότητα και φαντασία είναι αξεδιάλυτα μπλεγμένες μεταξύ τους. Αναλύουμε επίσης και προσπαθούμε να εξηγήσουμε το φαινόμενο των θεωριών συνωμοσίας και την τάση των περισσοτέρων ανθρώπων να πιστεύουν σε αυτές και να υποκύπτουν στη λεγόμενη `κουλτούρα της παράνοιας`. Η μελέτη των θεωριών συνωμοσίας αποτελεί, αν μη τι άλλο, ένα χρήσιμο εργαλείο για την κατανόηση του σύγχρονου κόσμου, αλλά και του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο της εισαγωγής της έκδοσης]