Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Φωτεινά μονοπάτια

Φωτεινά μονοπάτια

Φωτεινά μονοπάτια

Κωδικός Λαβυρίνθου: 108558Κωδικός-ISBN: 978-960-268-039-1Έτος έκδοσης: 1993Συγγραφέας: Φιλοσοφικός Σύλλογος "Ιάμβλιχος"Εκδοτικός οίκος: ΙΑΜΒΛΙΧΟΣΛέξεις κλειδιά: Παραψυχολογικά μελέτες Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 185 Θέματα: Παραψυχολογικά μελέτες Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Τελική Τιμή:7.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Σε μια εποχή καταρράκωσης ιδεών και αξιών σε ολόκληρο τον κόσμο, η εσωτερική φιλοσοφία γνωρίζει μια ιδιαίτερη άνθιση, χωρίς να έχει αποφευχθεί η σύγχυση και η εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανάγκης για κάποια διέξοδο. Ο Εσωτεριστής και ο Κόσμος αποτελεί μια θεμελιώδη κατάθεση ιδεών, που οριοθετεί τα συνειδησιακά πρότυπα κάθε ειλικρινή αναζητητή, βοηθώντας τον να αποφύγει τις παγίδες που κρύβει ο εσωτερικός δρόμος, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζεται η στάση που απαιτεί από μέρους του η σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα. Η ανάλυση των Σύγχρονων Μεθόδων του Αποκρυφισμού αποτελεί ουσιαστικό οδοδείκτη στη διαδικασία επιλογής μιας πορείας εσωτερικής ανάπτυξης, ενώ η μελέτη της Εποχές του Υδροχόου μας εισάγει σε ένα βαθύτερο συμβολισμό και μας προσφέρει το όραμα ενός ιδανικού, μελλοντικού κόσμου. Και καθώς το νήμα της παράδοσης παραμένει αδιάσπαστο, στρέφουμε τη συνείδηση στο μακρινό παρελθόν, μελετώντας την Καββάλα μέσα από το Θρύλο και την Ιστορία και το Κρυμμένο Νόημα των Αρχαίων Μυστηρίων και ιχνηλατώντας την επίδραση τους πάνω στο σημερινό άνθρωπο. Κάθε Φωτεινό Μονοπάτι που ακολουθεί ο συνειδητός μελετητής, οδηγεί στη μία και μοναδική αλήθεια και τούτο είναι το ουσιώδες μήνυμα που μεταφέρει το παρόν βιβλίο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]