Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι επτά σάλπιγγες της Αποκάλυψης

Οι επτά σάλπιγγες της Αποκάλυψης

Οι επτά σάλπιγγες της Αποκάλυψης

Κωδικός Λαβυρίνθου: 108533Κωδικός-ISBN: 978-960-8317-00-0Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: κ.ά. & Καρυστινός, Γιώργος & Πρατικάκης, ΒαγγέληςΕκδοτικός οίκος: ΈΣΟΠΤΡΟΝΛέξεις κλειδιά: Χημικά και βιολογικά όπλα, Επισπτώσεις της επιστήμης και τεχνολογίας στην κοινωνία, Γεννετική (μη ιατρική) Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 314 Θέματα: Χημικά και βιολογικά όπλα , Επισπτώσεις της επιστήμης και τεχνολογίας στην κοινωνία, Γεννετική (μη ιατρική) Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Τελική Τιμή:17.80€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Βρισκόμαστε σε μια κρισιμότατη καμπή για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη, καθώς η αλαζονεία και η δίψα για εξουσία των ισχυρών του κόσμου έχει κατορθώσει να δημιουργήσει μια σειρά από θανάσιμους κινδύνους που απειλούν να αφανίσουν τη Γη και να αναστείλουν την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
Στις "7 Σάλπιγγες της Αποκάλυψης", παρουσιάζονται με τον πιο σαφή και ρεαλιστικό τρόπο οι μεγάλοι αυτοί κίνδυνοι και εξετάζεται η στάση που πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας, αλλά και οι προφυλάξεις που πρέπει να πάρουμε, προκειμένου να επιβιώσουμε σε συνθήκες ενδεχόμενης κρίσης.
Παράλληλα, το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα κάλεσμα για την απαραίτητη ενεργοποίηση και συνειδησιακή μας αφύπνιση που θα οδηγήσει το σύνολο των πολιτών του κόσμου σε μια πορεία ειρηνικής και πνευματικής ανέλιξης.