Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Αλλάζοντας τον κόσμο από μέσα

Αλλάζοντας τον κόσμο από μέσα

Αλλάζοντας τον κόσμο από μέσα

Κωδικός Λαβυρίνθου: 108532Κωδικός-ISBN: 108535Έτος έκδοσης: 2011Συγγραφέας: Γερούκη, ΑριάδνηΕκδοτικός οίκος: ΑΡΧΕΤΥΠΟΛέξεις κλειδιά: Ο εαυτός, το εγώ, ταυτότητα, προσωπικότητα, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 240 Θέματα: Ο εαυτός , το εγώ , ταυτότητα , προσωπικότητα Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 11.50€Έκπτωση:60%Τελική Τιμή:4.60€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

`Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο γύρω σου`, μας είπε ο Γκάντι πριν κάποια χρόνια. Σήμερα, καθώς όλοι βιώνουμε αμείλικτα πλέον τις συνέπειες της κρίσης, όλο και περισσότερο συνειδητοποιούμε την αλήθεια των λόγων αυτών. Κανένα εξωτερικά μέτρο δεν μπορεί να μας σώσει. Καμία `δημοσιονομική` προσαρμογή, κανένα νέο δάνειο, κανένα εξωτερικό επίτευγμα, αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι. Αν δεν γίνουμε άνθρωποι με την πλήρη και δυστυχώς λησμονημένη έννοια της λέξης. Η αλλαγή που όλοι διακαώς αποζητάμε αρχίζει από μέσα. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια που όλοι οι σοφοί του κόσμου μας βροντοφωνάζουν αιώνες τώρα. Αν δεν αλλάξουμε εμείς, ως άνθρωποι, δεν πρόκειται να αλλάξει ο κόσμος. Γι` αυτή τη μεγαλειώδη αλλαγή μας μιλάει η Αριάδνη Γερούκη. Μέσα από τα προσωπικά της βιώματα, την επιστημονική της γνώση και τη μαθητεία της δίπλα σε σπουδαίους πνευματικούς δασκάλους, μας δείχνει ένα δρόμο που μπορεί ο καθένας να βαδίσει. Με χιούμορ αλλά και ευαισθησία, μας αποκαλύπτει πρακτικούς τρόπους που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τα προβλήματα και τους σκοπέλους της καθημερινότητάς μας σε στοιχεία μιας αληθινά αρμονικής και ευτυχισμένης ζωής.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]