Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Melissa, η άγνωστη κόρη του Bar-Bar

Melissa, η άγνωστη κόρη του Bar-Bar

Melissa, η άγνωστη κόρη του Bar-Bar

Κωδικός Λαβυρίνθου: 108281Κωδικός-ISBN: 978-960-7952-70-7Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Παναγιωτόπουλος, Κώστας Π., 1935 - 2017Εκδοτικός οίκος: ΦερενίκηΛέξεις κλειδιά: Τύπος & δημοσιογραφία Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 237 Θέματα: Τύπος & δημοσιογραφία Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 12.20€Έκπτωση:60%Τελική Τιμή:4.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ποιες είναι οι σωσίες της Αθηνάς Ωνάση;
Τι είπε η Νάνα Μούσχουρη όταν συνάντησε τον Σάκη Ρουβά;
Ποια είναι τα παρατσούκλια των κυριών της καλής κοινωνίας;
Και τέλος, τι κάνει για να διατηρεί την περιουσία της η περιβόητη πρύτανης της φιλαργυρίας;
Από το φθινόπωρο του 2002 μέχρι την άνοιξη του 2007 και από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες της Αθήνας μέχρι τη συμπρωτεύουσα, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Σαν Ρέμο, οι «εξομολογήσεις της λαίδης Melissa» μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «Life & Style» αποκάλυπταν... με λύσσα και γενναίες δόσεις χιούμορ όλα τα παρα-κοινωνικά σχόλια της κοσμικής Αθήνας_ και όχι μόνο.
Την πραγματική ταυτότητα των πρωταγωνιστών των σύντομων αυτών επεισοδίων γνώριζαν ελάχιστοι - ακόμη λιγότεροι όμως ήσαν αυτοί που γνώριζαν ότι πίσω από το αινιγματικό πορτρέτο της κυρίας με το κρινολίνο κρυβόταν ο δαιμόνιος δημοσιογράφος Bar-Bar, ο κατά κόσμον Κώστας Παύλου Παναγιωτόπουλος.
Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας συγκεντρώνονται 350 από τα καθημερινά κωμικά στιγμιότυπα της σύγχρονης αθηναϊκής ζωής, πολλά εκ των οποίων βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]