Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η έβδομη φωτογραφία

Η έβδομη φωτογραφία

Η έβδομη φωτογραφία

Κωδικός: 978-960-336-303-3Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Εμμανουήλ, ΤάκηςΕκδοτικός οίκος: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣΛέξεις κλειδιά: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 411 Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 23.30€Έκπτωση:15%Τελική Τιμή:19.90€

Η Αλεξάνδρα Ευίδη, επιτυχημένη δημοσιογράφος και κληρονόμος του Αργεντινού παππού της, μαθαίνει ότι είναι κόρη του Ελληνοεβραίου που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Μπαίνει στον πειρασμό να βρει τον πατέρα της και, γυρίζοντας τον χρόνο προς τα πίσω, βρίσκεται στο μέσον μιας συνωμοσίας σκοτεινών ανθρώπων, Ελλήνων και Γερμανών, που θέλουν να συγκαλύψουν τις θηριωδίες που υπέστη η εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης από τους Γερμανούς και τους συνεργάτες τους, και να σφετερισθούν τις περιουσίες που άρπαξαν. Η έρευνα προχωράει όταν βρίσκονται κάποιες φωτογραφίες. Μέχρι που φτάνει στην έβδομη. . . Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα, που εξελίσσεται σε σκοτεινές εποχές που σημάδεψαν τον τόπο μας. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]