Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Μικρές ατιμίες

Μικρές ατιμίες

Μικρές ατιμίες

Κωδικός Λαβυρίνθου: 108145Κωδικός-ISBN: 978-960-406-390-1Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Καρνέζης, ΠάνοςΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ)Λέξεις κλειδιά: Διηγήματα Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 348 Τίτλος πρωτότυπου: Little Infamies Θέματα: Διηγήματα Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 16.00€Έκπτωση:19%Τελική Τιμή:12.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ο κόσμος του Πάνου Καρνέζη είναι ένα ανώνυμο ελληνικό χωριό. Οι χαρακτήρες του είναι οι άνθρωποι που ζουν εκεί - ο παπάς, ο κουρέας, η πόρνη, ο γιατρός, η μοδίστρα, ο δήμαρχος - αλλά και κάποια ζώα: ένας κένταυρος, ένας παπαγάλος που απαγγέλλει Όμηρο, ένα άλογο που λέγεται Ιστορία. Σ` αυτή τη μικρή κοινωνία οι ζωές όλων διασταυρώνονται και όλοι σχεδόν γνωρίζουν τα μυστικά των άλλων - τα αποσιωπημένα εγκλήματα, τα μυστήρια, τις μικρές ατιμίες που δεν παύουν να διαπράττονται. Ο Πάνος Καρνέζης παρατηρεί τους κατοίκους του απίθανου αυτού τόπου με μεγαλόψυχη ματιά και δημιουργεί έναν κόσμο όπου η σκληρή πραγματικότητα νικά κάθε φορά τη μαγεία, έναν κόσμο ταυτόχρονα οικουμενικό, αστείο και πέρα για πέρα συναρπαστικό.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]