Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο αδύνατος άντρας

Ο αδύνατος άντρας

Ο αδύνατος άντρας

Κωδικός: 978-960-229-106-1Έτος έκδοσης: 1998Συγγραφέας: Hammett, Dashiell, 1894-1961Εκδοτικός οίκος: ΕΡΑΤΩΛέξεις κλειδιά: Η.Π.Α., Ταινίες, σινεμά, Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο Σελίδες: 445 Τίτλος πρωτότυπου: The Thin Man Θέματα: Η.Π.Α., Ταινίες, σινεμά, Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 14.80€Έκπτωση:14%Τελική Τιμή:12.80€

Ο Νικ Τσαρλς ή Νίκος Χαραλαμπίδης - Έλληνας φυσικά, που για λόγους ευκολίας και μόνο άλλαξε το επώνυμό του σε Τσαρλς - πρώην ντετέκτιβ, έρχεται στη νέα Υόρκη, με την όμορφη και έξυπνη γυναίκα του, για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς. Τα πράγματα όμως θα έρθουν έτσι που ένας παλιός του πελάτης, ο Γουάιναντ, η νευρωτική γυναίκα του, η άμυαλη κόρη του και ο ανήσυχος γιος του θα τον αναγκάσουν να μπει στη ζωή τους για να εξιχνιάσει ένα έγκλημα και να τους απαλλάξει από τις κατηγορίες. Το θύμα; Η όμορφη γραμματέας - και ερωμένη - του Γουάιναντ.

Ο Νικ Τσαρλς, μεταξύ αλκοόλ και διακοπών, με υπερβολική άνεση - κάτι πρωτόγνωρο για τους ήρωες ντετέκτιβ του Χάμμετ - θα διαλευκάνει με βαριεστιμάρα, θα λέγαμε, το έγκλημα, αφού πια εδώ τα στοιχεία για το φόνο του προσφέρονται, σε αντίθεση με τους δραστήριους ντετέκτιβ οι οποίοι πρέπει να τα κυνηγάνε.