Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

90 βήματα στην ατραπό του ζωδιακού κύκλου

90 βήματα στην ατραπό του ζωδιακού κύκλου

90 βήματα στην ατραπό του ζωδιακού κύκλου

Κωδικός: 978-960-421-171-5Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Αντωνιάδης, ΔημήτρηςΕκδοτικός οίκος: ΑΡΧΕΤΥΠΟΛέξεις κλειδιά: Αστρολογία Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 320 Θέματα: Αστρολογία Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 17.90€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:14.30€

Από την αρχή της ιστορίας, οι άνθρωποι αναζητούμε τρόπους να προβλέψουμε το μέλλον και να δώσουμε νόημα στο παρόν. Η αναζήτησή μας για τάξη μέσα στο χάος, μας οδήγησε στη δημιουργία του ζωδιακού κύκλου. Έκτοτε, χιλιάδες βιβλία έχουν προσπαθήσει να ρίξουν φως στα `ουράνια αινίγματα`. Το συγκεκριμένο βιβλίο, ωστόσο, πηγαίνει ένα βήμα πέρα από τα συνήθη αστρολογικά δεδομένα, αναγνωρίζοντας πως, όπως οι μέρες του χρόνου είναι ξεχωριστές, αντίστοιχα διαφορετικές μεταξύ τους είναι και οι μοίρες του ζωδιακού κύκλου - ένα γεγονός που αν κατανοηθεί σωστά μπορεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο. Εξυπηρετώντας αυτό το στόχο, ο Δημήτρης Αντωνιάδης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολα Sabian. Με τη βοήθειά τους, εμβαθύνει στο νόημα της κάθε μοίρας του ζωδιακού, και δίνει συγκεκριμένα παραδείγματα για την ανάλυση της ανθρώπινης προσωπικότητας, τον τρόπο να βρούμε απαντήσεις στα ερωτήματά μας αλλά και τη σκιαγράφηση της προσωπικής μας πορείας. Μέσα από τα ενενήντα βήματα της μεθόδου Sabian, η αστρολογία αναγνωρίζεται σαν ένα αρχαίο πνευματικό μονοπάτι, που μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο σε μια πιο ολοκληρωμένη σχέση με το σύμπαν και τον εαυτό του, αλλά και να τον καθοδηγήσει επιτυχημένα στην καθημερινότητά του.
 


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]