Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Φατίμα

Φατίμα

Φατίμα

Κωδικός Λαβυρίνθου: 108024Κωδικός-ISBN: 978-960-421-137-1Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Tastzian, ArisΕκδοτικός οίκος: ΑΡΧΕΤΥΠΟΛέξεις κλειδιά: Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 301 Θέματα: Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 17.06€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:13.60€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Τον Μάιο του 1917, τρία παιδιά στην Πορτογαλία δέχονται μέσα από μια σειρά οραμάτων την επίσκεψη της Παναγίας, η οποία τους αποκαλύπτει τρία προφητικά μυστικά. Η Λουτσία Ντος Σάντος, ένα από τα παιδιά, αποκαλύπτει στον κόσμο τα δύο, αλλά ζητά το τρίτο να γίνει γνωστό μόνο μετά το θάνατό της. Ο πάπας Ιωάννης μαθαίνει το μυστικό το 1960, αλλά το Βατικανό το αποκαλύπτει στον κόσμο μόλις το 2000. Ήταν όμως αυτό το πραγματικό μυστικό ή ένα βολικό για την εξουσία του Πάπα ψέμα; Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα με ρίζες στα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στην Φατίμα, «Το Ένοχο Μυστικό του Βατικανού» διεισδύει στα άδυτα των πιο μυστικοπαθών οργανώσεων του χριστιανισμού και αποκαλύπτει παιχνίδια εξουσίας, παράτυπες λατρείες και πολιτικές ίντριγκες που δε θα αφήσουν ανεπηρέαστο κανέναν από τους ήρωες. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]