Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο άνθρωπος της εταιρείας

Ο άνθρωπος της εταιρείας

Ο άνθρωπος της εταιρείας

Κωδικός: 978-960-450-881-5Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Finder, JosephΕκδοτικός οίκος: BELL / ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣΛέξεις κλειδιά: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 619 Τίτλος πρωτότυπου: Company Man Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 8.50€Έκπτωση:24%Τελική Τιμή:6.50€

Όλοι μιλούσαν με καλά λόγια για τον Νικ Κονόβερ. Ήταν το φτωχόπαιδο που πέτυχε στη ζωή του κι έφτασε να γίνει διευθυντής μιας μεγάλης εταιρείας που έδινε ζωή στην πόλη. Είχε το θαυμασμό και την εκτίμηση όλων. Ώσπου άρχισαν οι απολύσεις. . . Τώρα ο Νικ δέχεται απανωτές ανώνυμες απειλές. Κι όταν ένας άγνωστος μπαίνει στο σπίτι του, αρχίζει να φοβάται πραγματικά για τον εαυτό του και τα δυο παιδιά του, που μεγαλώνει μόνος μετά το θάνατο της γυναίκας του. Τρομοκρατημένος, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του - και διαπράττει ένα ολέθριο σφάλμα που μπορεί να εκτροχιάσει ολόκληρη τη ζωή του. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]