Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τζέην Έυρ

Τζέην Έυρ

Τζέην Έυρ

Κωδικός: 978-960-6880-66-7Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Μπροντέ, ΣαρλότΕκδοτικός οίκος: ΣΜΙΛΗΛέξεις κλειδιά: Κλασικά κείμενα, Ρομαντικά, Κλασική λογοτεχνία, Τζέην Έυρ Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 659 Θέματα: Κλασικά κείμενα, Ρομαντικά, Κλασική λογοτεχνία, Τζέην Έυρ Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Αρχική τιμή: 15.00€Έκπτωση: 40% Τελική Τιμή:9.00€

Η Τζέην Έυρ της Σάρλοτ Μπροντέ αποτελεί ανεπανάληπτο επίτευγμα στην ιστορία της λογοτεχνίας. Είναι η `αυτοβιογραφία` μιας ορφανής κοπέλας, που αφηγείται την πορεία της ωρίμανσής της στις τραχιές συνθήκες της πρώιμης βικτωριανής Αγγλίας καθώς και τον αγώνα της να ζήσει μια ζωή πιο πλούσια και πιο πλατιά απ` αυτήν που της επιφυλάσσει η κοινωνία της. Όταν βιώνει έναν μεγάλο έρωτα, πιστεύει ότι τα βάσανά της τελειώνουν, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε. Η Σάρλοτ Μπροντέ παρουσιάζει αυτήν τη γεμάτη πάθος και ένταση ιστορία μ` έναν τρόπο εξαιρετικά άμεσο και βιωματικό, αναπαριστώντας ολοζώντανον εμπρός μας έναν θαυμαστό κόσμο αισθήσεων και συγκινήσεων, πετυχαίνει να υπερβεί τα όρια του απλού μελοδράματος και πλάθει ένα από τα συναρπαστικότερα, δημοφιλέστερα και αρτιότερα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ.
Η Τζέην Έυρ κυκλοφορεί σε νέα, πλήρη εμτάφραση από τις εκδόσεις Σμίλη. Συνοδεύεται από κατατοπιστικές σημειώσεις, σχόλια και κριτικές για το έργο και τη συγγραφέα καθώς και από εικόνες.