Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το Αββαείο του Νορθάνγκερ

Το Αββαείο του Νορθάνγκερ

Το Αββαείο του Νορθάνγκερ

Κωδικός Λαβυρίνθου: 106675Κωδικός-ISBN: 978-960-6880-69-8Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Austen, Jane, 1775-1817Εκδοτικός οίκος: ΣΜΙΛΗΛέξεις κλειδιά: Κλασικά κείμενα, Ρομαντικά, Αββαείο, κλασική λογοτεχνεία, Νορθάνγκεν, Τζέην Ώστεν Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 367 Θέματα: Κλασικά κείμενα, Ρομαντικά, Αββαείο, κλασική λογοτεχνεία, Νορθάνγκεν, Τζέην Ώστεν Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Αρχική τιμή: 15.00€Έκπτωση: 40% Τελική Τιμή:9.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

(. . .) Η δεκαπεντάχρονη Κάθριν Μόρλαντ, μια κοπέλα γλυκιά, καλόπιστη και φανατική αναγνώστρια μυθιστορημάτων, κάνει την πρώτη της έξοδο στον κόσμο και ζει μια σειρά από φανταστικούς και πραγματικούς κινδύνους, πρώτα στο κοσμικό και ανάλαφρο Μπαθ και ύστερα στο βαρύ και επιβλητικό αββαείο του Νορθάνγκερ. Χάρη στον άδολο χαρακτήρα της, τις ηθικές αρχές της και την καλή της τύχη, θα βγει από τις περιπέτειές της αλώβητη, έχοντας μάθει να ξεχωρίζει την πραγματική ζωή από τα μυθιστορήματα και τη φιλία από την αρπακτικότητα. Το Αββαείο του Νορθάνγκερ, πρώτο μεγάλο μυθιστόρημα της Τζέην Ώστεν, είναι το πιο δροσερό και χιουμοριστικό βιβλίο της. Ξεκινά σαν παρωδία του `γοτθικού` μυθιστορήματος, με μια ηρωίδα που είναι ο αντίποδας των αιθέριων και τραγικών ηρωίδων, για να εξελιχθεί σε ένα αυτοδύναμο και απολαυστικό ρεαλιστικό μυθιστόρημα, από εκείνα που άνοιξαν το δρόμο στη `μοντέρνα` πεζογραφία.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]