Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η καρδιά του σκότους

Η καρδιά του σκότους

Η καρδιά του σκότους

Κωδικός Λαβυρίνθου: 105855Κωδικός-ISBN: 978-960-229-018-7Έτος έκδοσης: 2000Συγγραφέας: Conrad, Joseph, 1857-1924Εκδοτικός οίκος: ΕΡΑΤΩΛέξεις κλειδιά: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο Σελίδες: 254 Τίτλος πρωτότυπου: Heart of Darkness Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 12.72€Έκπτωση:30%Τελική Τιμή:8.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

...Η κατακλείδα της επιχειρηματολογίας του ήταν θαυμάσια, αν και δύσκολη για να την μνημονεύσω τώρα. Έδινε την αίσθηση μιας εξωτικής Απεραντοσύνης που κυβερνάται από μια σεπτή Καλωσύνη. Με έκανε να ριγώ από ενθουσιασμό. Εδώ ήταν η απεριόριστη δύναμη του γραπτού λόγου - των λέξεων - των φλεγόμενων και ωραίων λέξεων. Δεν υπήρχε τίποτα που να διακόπτει εκείνη τη μαγική ροή των φράσεων, εκτός από ένα είδος υστερόγραφης υποσημείωσης, σκαλισμένης φανερά πολύ αργότερα, με τρεμάμενο χέρι στο τέλος της τελευταίας σελίδας. Ήταν πολύ ξεκάθαρο το νόημά της για φιλανθρωπία και αλτρουισμό σε κατακεραύνωνε κυριολεκτικά. `Εξολοθρεύσατε όλα τα κτήνη!` έλεγε. Τίποτα άλλο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]