Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η μέρα που η Αμερική εξαφανίστηκε

Η μέρα που η Αμερική εξαφανίστηκε

Η μέρα που η Αμερική εξαφανίστηκε

Κωδικός: 978-960-04-2172-9Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Ζαρκαδάκης, ΓιώργοςΕκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΛέξεις κλειδιά: Διηγήματα Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 217 Θέματα: Διηγήματα Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 13.70€Έκπτωση:50%Τελική Τιμή:6.80€

Έντεκα μικρές ιστορίες γι` αυτά που μας συμβαίνουν ή πρόκειται να μας συμβούν: Η μέρα που η Αμερική εξαφανίστηκε. Ένας τηλεοπτικός αστέρας ενώνει τις δυνάμεις του με τον ηγέτη μιας θρησκευτικής σέκτας με σκοπό να αλλάξουν το κλίμα της Γης. Δύο παιδιά ανακαλύπτουν τη φιλία μέσα από τις παράξενες εφευρέσεις ενός επισκέπτη από την Αφροδίτη. Ένας μουσικός μαθαίνει τον ήχο του έρωτα από μια χαμένη φυλή της ερήμου. Μια Μαύρη Τρύπα ανακατεύει το χρόνο και την ιστορία στην Αθήνα. Μια νεαρή δημοσιογράφος ερωτεύεται έναν υπερήρωα. Σε μια μαγική πόλη των Τροπικών δύο αταίριαστοι εραστές σμίγουν. Ένας διαφημιστής συνωμοτεί εναντίον του συνεταίρου του για τα μάτια μιας γυναίκας και βάζει ένα περίεργο στοίχημα. Ένας αλχημιστής προσπαθεί να υπολογίσει τον μεγαλύτερο αριθμό που υπάρχει. Μια μακρινή απόγονος του συγγραφέα παίρνει μέρος σ` ένα επικίνδυνο παιχνίδι και ανακαλύπτει τη λογοτεχνία. Ένας άγγελος κλέβει το όνειρο του τελευταίου ανθρώπου.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]