Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το ταξίδι ενός Σούφι μουσικού

Το ταξίδι ενός Σούφι μουσικού

Το ταξίδι ενός Σούφι μουσικού

Κωδικός Λαβυρίνθου: 104601Κωδικός-ISBN: 978-960-421-103-6Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Erguner, KudsiΕκδοτικός οίκος: ΑΡΧΕΤΥΠΟΛέξεις κλειδιά: Ισλαμική & αραβική φιλοσοφία Κατάσταση: ΜΕΤΡΙΑ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 175 Τίτλος πρωτότυπου: La fontaine de la se?paration Θέματα: Ισλαμική & αραβική φιλοσοφία Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 21.20€Έκπτωση:20%Τελική Τιμή:16.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ο Κουντσί Εργκουνέρ ανήκει στη μεγάλη παράδοση των Σούφι και σήμερα αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένας από τους δεξιοτέχνες στο νέι. Απόγονος μεγάλης οικογένειας μουσικών της Τουρκίας βρέθηκε από νεαρή ηλικία στο μουσικό σχήμα που συνόδευε τους Περιστρεφόμενους Δερβίσηδες στα ταξίδια τους ανά τον κόσμο. Στο βιβλίο του αυτό διηγείται τα βιώματά του από τις τελευταίες στιγμές της σούφικης κοινότητας στην Τουρκία και τη συναναστροφή του με τους τελευταίους μεγάλους εκπροσώπους της. Μια παράδοση την οποία ο ίδιος θεωρεί «φως για την αληθινή ζωή, πηγή έμπνευσης για τις τέχνες, μια Τέχνη για τη ζωή και την αρμονία, ένα μάθημα ανθρωπισμού». (. . .) Ο Εργκουνέρ, που ζει εδώ και χρόνια στο Παρίσι, μιλάει για τον αγώνα της μετάδοσης της ιερής μουσικής και της πνευματικής παράδοσης, για τους αυθεντικούς Σούφι και το ρόλο του Ισλάμ στο σύγχρονο κόσμο. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]