Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι άνθρωποι του Σμάιλι

Οι άνθρωποι του Σμάιλι

Οι άνθρωποι του Σμάιλι

Κωδικός: 978-960-03-4883-5Έτος έκδοσης: 2009Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαστανιώτηΛέξεις κλειδιά: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Κατασκοπικά θρίλερ, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Tιμή Καταλόγου: 19.08€Έκπτωση:65%Τελική Τιμή:6.70€

Σ` αυτό το συγκλονιστικό μυθιστόρημα ο Τζορτζ Σμάιλι, ο διοπτροφόρος παχουλός πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, και κορυφαία δημιουργία του Τζον Λε Καρέ, έρχεται για τελευταία φορά αντιμέτωπος με τον Σοβιετικό αντίπαλό του, τον Κάρλα. Οι ομάδες των Ρώσων αυτοεξόριστων είναι τα πιόνια σ` ένα περίπλοκο παιχνίδι που παίζεται ανάμεσα στο Παρίσι, το Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Βέρνη και το Αμβούργο, κι αν ο Σμάιλι βγει νικητής, η νίκη του θα είναι, ταυτόχρονα και μια ήττα.
Το `Οι άνθρωποι του Σμάιλι` είναι το τρίτο μυθιστόρημα της «Τριλογίας του Κάρλα» -μετά τα `Κι ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι` και `Ο εντιμότατος μαθητής`- και για πολλούς αυτό με την πιο δυνατή πλοκή. Πολλοί Βρετανοί κριτικοί έχουν γράψει ότι είναι το ιδανικότερο βιβλίο για όποιον θέλει να γνωρίσει για πρώτη φορά τον μυστηριώδη, υπέροχο κόσμο των μυθιστορημάτων του Τζον Λε Καρέ.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]