Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ

ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ

ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ

Κωδικός Λαβυρίνθου: 102360Έτος έκδοσης: 1998Συγγραφέας: Adams, Douglas & Jones TerryΕκδοτικός οίκος: ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Σελίδες: 192
Τελική Τιμή:12.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ο Ντάγκλας Άνταμς σε μεγάλα κέφια, δημιούργησε έναν απ' τους πιο ευρηματικούς και εντυπωσιακούς σε αστείες καταστάσεις κόσμους ηλεκτρονικού παιχνιδιού. Ένα σύμπαν απολαυστικό, χαρακτήρες ξεκαρδιστικοί και ένα μυθιστόρημα που έπρεπε να γραφεί. Εκεί πήρε τη σκυτάλη ο Τέρρυ Τζόουνς (ένας από τους Monty Python, ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, συγγραφέας) που συμφώνησε να γράψει το μυθιστόρημα με τον όρο ότι θα το έγραφε απολύτως γυμνός. Έτσι, αυτό το μυθιστόρημα σύμφωνα με τον Άνταμς, έχει "τη φρεσκάδα, την ελαφρότητα και τη λογοτεχνική λεπτότητα ενός ανθρώπου που κάθεται και γράφει στον υπολογιστή εντελώς ξεβράκωτος". 
Για να προσθέσει: "Ο Τέρρυ Τζόουνς έγραψε μια πιο ηλίθια, βιτσιόζικη και υπέροχη ιστορία, απ' ό,τι θα 'γραφα εγώ..." Και έχει δίκιο. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)