Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η μεταμόρφωση

Η μεταμόρφωση

Η μεταμόρφωση

Κωδικός Λαβυρίνθου: 100389Κωδικός-ISBN: 978-960-436-309-4Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Kafka, Franz, 1883-1924Εκδοτικός οίκος: ΟΞΥΛέξεις κλειδιά: Δημοκρατία της Τσεχίας, Γερμανικά, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Σελίδες: 64 Τίτλος πρωτότυπου: Die verwandlung Θέματα: Δημοκρατία της Τσεχίας, Γερμανικά, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Τελική Τιμή:10.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

`Όταν ένα πρωί ο Γκρέγκορ Σάμσα ξύπνησε από ταραγμένο ύπνο, βρέθηκε στο κρεβάτι του μεταμορφωμένος σε τεράστιο ζωύφιο. Ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα, η πλάτη του ήταν σκληρή σαν πανοπλία, και όταν σήκωσε λιγάκι το κεφάλι του, είδε την τουρλωτή καφετιά κοιλιά του να είναι χωρισμένη σε φέτες, ενώ πάνω της ήταν αδύνατο να σταθούν τα σκεπάσματα· είχε μείνει σχεδόν ξεσκέπαστος. Τα αμέτρητα ποδαράκια του, αξιοθρήνητα λεπτά σε σύγκριση με το υπόλοιπο σώμα του, κουνιόντουσαν αβοήθητα μπροστά στα ίδια του τα μάτια`.
Έτσι ξεκινάει ένα από τα πιο σημαντικά διηγήματα του 20ου αιώνα. Θεμελιώδες κομμάτι του έργου του Κάφκα, η `Μεταμόρφωση` είναι ένας τεράστιος ζωντανός εφιάλτης που κρύβει όλη την ένταση και το μεγαλείο της φαντασίας του Τσέχου συγγραφέα. Η εικονογράφηση του σπουδαίου Αργεντίνου καλλιτέχνη Luis Scafati ζωντανεύει αξιοθαύμαστα την ατμόσφαιρα και τους χαρακτήρες της ιστορίας, προσκαλώντας τον αναγνώστη σε μια αξέχαστη περιπέτεια.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]