Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι παράξενες αναμνήσεις του Τόμας Πένμαν

Οι παράξενες αναμνήσεις του Τόμας Πένμαν

Οι παράξενες αναμνήσεις του Τόμας Πένμαν

Κωδικός Λαβυρίνθου: 100089Κωδικός-ISBN: 978-960-8068-23-0Έτος έκδοσης: 2000Συγγραφέας: Robinson, BruceΕκδοτικός οίκος: ΟΞΥΛέξεις κλειδιά: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 326 Τίτλος πρωτότυπου: The peculiar memories of Thomas Penman Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 13.19€Έκπτωση:24%Τελική Τιμή:10.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το όνομά του ήταν Τόμας Κρίστοφερ Πένμαν, ένα δεκατριάχρονο ασθματικό χαμηλοκώλικο αγόρι με μεγάλα αυτιά και ένα περίεργο χαρακτηριστικό . . . Οι παράξενες αναμνήσεις του Τόμας Πένμαν είναι ένα απίστευτα αστείο βιβλίο για μία απίστευτα δυσλειτουργική οικογένεια. Είναι για ένα αγόρι και τον παππού του, τη ζωή και το θάνατο, το σεξ και το μίσος, το κρέας σκύλου και τον καρκίνο. Είναι επίσης ένα βιβλίο για την πορνογραφία, τα σήματα Μορς, την εφηβεία, τα μυστικά, το Θεό και την απέχθεια. Μιλάει επίσης και για την αγάπη.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]