Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο διαφωτισμός και ο ορθόδοξος κόσμος

Ο διαφωτισμός και ο ορθόδοξος κόσμος

Ο διαφωτισμός και ο ορθόδοξος κόσμος

Κωδικός Λαβυρίνθου: 100028Κωδικός-ISBN: 978-960-7916-20-4Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Wolff, LarryΕκδοτικός οίκος: Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε.). Ινστιτούτο Νεοελληνικών ΕρευνώνΛέξεις κλειδιά: Ορθοδοξία και Ανατολικές Εκκλησίες Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 212 Παράλληλος τίτλος: The enlightenment and the orthodox world Θέματα: Ορθοδοξία και Ανατολικές Εκκλησίες Γλώσσες: Ελληνική, Νέα, Αγγλικά
Τελική Τιμή:9.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Η πέμπτη διάλεξη Κ.Θ Δημαρά, η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον ιδρυτή του Κέντρου Νεοελληνικών Ερευνών, αποτέλεσε τη συμμετοχή του Ινστιτούτου μας στους εορτασμούς για τα 40 χρόνια της λειτουργίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Κρίναμε ότι δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος συμμετοχής του ΚΝΕ στις εκδηλώσεις αυτές που αποσκοπούσαν να υπενθυμίσουν στην ελληνική κοινωνία τη σημασία της έρευνας για την παιδεία και τον πολιτισμό της χώρας, από τη διάλεξη Κ.Θ. Δημαρά με την οποία τιμούμε την προσφορά ενός από τους συνιδρυτές του ΕΙΕ και αναλογιζόμαστε τη σημασία του έργου και της σκέψης του για τη διαμόρφωση της πνευματικής φυσιογνωμίας της σύγχρονης Ελλάδας. (...)


[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]